Skip to main content

Over de Bakkershoeve

Op één van de mooiste plaatsen in Nederland ligt centraal in hartje Drenthe tussen Hoogeveen, Emmen en Coevorden op nog geen 10 minuten van de grote weg, tussen drie prachtige natuurgebieden direct aan de rand van het bos de in 2012 geopende Bakkershoeve.

De Bakkershoeve is een vergader & trainingscentrum waar u terecht kunt voor vergaderingen, lezingen, workshops, besloten (bedrijfs) feesten, kleinschalige conferenties, recepties  en een of meerdaagse trainingen en opleidingen. Naast de trainingen op locatie bestaat ook de mogelijkheid gebruik te maken van onze talenten om uw organisatie efficiënt en met de nieuwste ondersteunende middelen in te richten.

Zoekt u een locatie voor een training of vergadering buiten uw eigen kantoor, met mogelijkheden om ook lekker naar buiten te gaan, of bent u trainer/ coach zonder eigen accommodatie informeer dan naar de mogelijkheden.

We hebben kant en klare trainingen en arrangementen, maar maken ook graag een voorstel op maat, voor uw een of meerdaagse bijeenkomst. 

Met ons organisatietalent, de mogelijkheden van de locatie en de accommodatie en onze samenwerking met derden nemen wij de organisatie van uw bijeenkomst graag uit handen.

Vragen?

Heeft u vragen, of wilt u eenvoudig met ons in contact komen?

BEL: 0591-858608

Even een break?

Er even helemaal tussenuit? Maar nog geen inspiratie? Maak gebruik van onze verschillende breaks!

Op maat!

Naast onze standaard activiteiten, bieden wij u de mogelijkheid om uw vergadering, training, workshop of teambuilding op maat in te richten.

  • ✓ Uw eigen samenstelling
  • ✓ Inclusief koffie & thee
  • ✓ Inclusief versnaperingen
  • ✓ Inclusief beamer & flipover