Rustiek vergaderen in Drenthe

Rustiek vergaderen in Drenthe

De vergaderlocatie centraal tussen Hoogeveen, Emmen en Coevorden in hartje Drenthe aan de rand van het bosrijke Mepperdennen.

De huidige (belevenis)economie wordt gekenmerkt door een toenemende diversiteit aan complexe vraagstukken. Hierdoor wordt de roep om creatieve ideeën, innovatieve producten en onderscheidende diensten met de dag groter. En daaraan voldoen vraagt om ‘anders denken’, ‘andere ideeën’ & ‘anders communiceren’. Tegenwoordig vaak " omdenken" genoemd.

Vergaderen buiten de dagelijkse hectiek en in privacy dat garanderen wij bij de bakkershoeve. U kunt bij ons vergaderen met groepen van 8 tot 30 personen. Alles is bespreekbaar om ervoor te zorgen dat het u en uw gezelschap aan niets ontbreekt.

Ik wil vrijblijvend advies >

Beleef vergaderen op de hei in Drenthe

Sfeer en locatie hebben een grote invloed op de effectiviteit van een vergadering. Creatieve ideeën komen beter tot stand in een inspirerende en ‘anders dan andere’ vergaderomgeving. Kies daarom voor de Bakkershoeve. Of het gaat om een teambuildingsbijeenkomst, een beleidsdag, een eigen training of een vergadering "buiten de deur" De Bakkershoeve kan het u bieden! Naast het huren van de vergaderkamers is het mogelijk gebruik te maken van onze unieke vergaderarrangementen en vergaderbreaks.

Specialist in unieke vergaderarrangementen 

We beschikken over meerdere vergaderzalen, die we graag voor u en uw gezelschap in iedere gewenste opstelling klaar zetten. Bovendien is het mogelijk een onafhankelijk dagvoorzitter in te huren. Indien u een (onafhankelijk) dagvoorzitter of procesbegeleider wenst kan dat, informeer naar de mogelijkheden.

Bekijk onze aanbevolen arrangementen

Aantal personen Duur Overnachting inbegrepen? Kosten per persoon
Dag arrangement- luxe 1 8 uur Nee € 42,50 Meer informatie
Halve dag op de hei 1 4 uur Nee € 29,50 Meer informatie
Opkamer 1 8 uur Nee € 200,- Meer informatie
Grote Boskamer 1 8 uur Nee € 350,- Meer informatie
Besloten bijeenkomst op maat tot 50 4 uur Nee € offerte Meer informatie
Gehele locatie 1 8 uur Nee € 550 Meer informatie
12 uur arrangement 1 12 uur Nee € € 95,- Meer informatie
Dineren & Vergaderen 1 4 uur Nee € 55,- Meer informatie

Gratis Wi-Fi

voor alle bezoekers

Parkeren

Bij ons gratis!

Op maat

Naar uw wensen!

Op de hoogte blijven? Ontvang onze nieuwsbrief

Kom in contact met de Bakkershoeve

Bakkershoeve

Heeft u vragen?