Zakelijke Workshops in Drenthe

Zakelijke Workshops in Drenthe

Voor inspirerende zakelijke workshops in Drenthe centraal tussen Hoogeveen, Emmen en Coevorden midden in de natuur moet u bij de Bakkershoeve zijn. Wij hebben alle faciliteiten voor een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan workshops.

Altijd al willen ontdekken wat "Lean" voor jouw als ondernemer kan betekenen? Bekijk onderaan de pagina het complete overzicht met inspirerende zakelijke workshops.

Direct reserveren >

Workshops op maat

De workshops stellen wij op maat samen, in overleg met u als opdrachtgever. Dit kan een sessie zijn van één dagdeel, een dag of meerdere dagen. Meer weten? Neem contact op met Ellen Bakker van de Bakkershoeve voor een afspraak of brainstorm.

Uw zakelijke Workshop bij de Bakkershoeve?

Bent u een trainer, spreker en wilt u graag uw workshop in een bosrijke omgeving laten plaatsvinden. Het is mogelijk om uw zakelijke workshop bij de bakkershoeve te organiseren e n op de pagina te vermelden, vraag naar de mogelijkheden en voorwaarde.

Zakelijke Workshop? Wij regelen alles voor u!

Wij zijn continu bezig om gedurende het hele jaar een uitgebreid aanbod aan zakelijke workshops te creëren. Dit kan variërend zijn met onderwerpen als leiderschap en team building tot praktische workshops over marketing en social media.

Aantal personen Duur Overnachting inbegrepen? Kosten per persoon
Spiekers mit kopp'n 1 1 dag Nee € 95,- Meer informatie
Lean Proeverij 1 4 uur Nee € 95,- Meer informatie

Gratis Wi-Fi

voor alle bezoekers

Parkeren

Bij ons gratis!

Op maat

Naar uw wensen!

Op de hoogte blijven? Ontvang onze nieuwsbrief

Kom in contact met de Bakkershoeve

Bakkershoeve

Heeft u vragen?