Skip to main content

Rustiek vergaderen in Drenthe

De vergaderlocatie centraal tussen Hoogeveen, Emmen en Coevorden in hartje Drenthe aan de rand van het bosrijke Mepperdennen.

De huidige (belevenis)economie wordt gekenmerkt door een toenemende diversiteit aan complexe vraagstukken. Hierdoor wordt de roep om creatieve ideeën, innovatieve producten en onderscheidende diensten met de dag groter. En daaraan voldoen vraagt om ‘anders denken’, ‘andere ideeën’ & ‘anders communiceren’. Tegenwoordig vaak " omdenken" genoemd.

Vergaderen buiten de dagelijkse hectiek en in privacy dat garanderen wij bij de bakkershoeve. U kunt bij ons vergaderen met groepen van 8 tot 30 personen. Alles is bespreekbaar om ervoor te zorgen dat het u en uw gezelschap aan niets ontbreekt.

Beleef vergaderen op de hei in Drenthe

Sfeer en locatie hebben een grote invloed op de effectiviteit van een vergadering. Creatieve ideeën komen beter tot stand in een inspirerende en ‘anders dan andere’ vergaderomgeving. Kies daarom voor de Bakkershoeve. Of het gaat om een teambuildingsbijeenkomst, een beleidsdag, een eigen training of een vergadering "buiten de deur" De Bakkershoeve kan het u bieden! Naast het huren van de vergaderkamers is het mogelijk gebruik te maken van onze unieke vergaderarrangementen en vergaderbreaks.

Specialist in unieke vergaderarrangementen 

We beschikken over meerdere vergaderzalen, die we graag voor u en uw gezelschap in iedere gewenste opstelling klaar zetten. Bovendien is het mogelijk een onafhankelijk dagvoorzitter in te huren. Indien u een (onafhankelijk) dagvoorzitter of procesbegeleider wenst kan dat, informeer naar de mogelijkheden.

Bekijk onze aanbevolen arrangementen

Vragen?

Heeft u vragen, of wilt u eenvoudig met ons in contact komen?

BEL: 0591-858608

Even een break?

Er even helemaal tussenuit? Maar nog geen inspiratie? Maak gebruik van onze verschillende breaks!

Op maat!

Naast onze standaard activiteiten, bieden wij u de mogelijkheid om uw vergadering, training, workshop of teambuilding op maat in te richten.

  • ✓ Uw eigen samenstelling
  • ✓ Inclusief koffie & thee
  • ✓ Inclusief versnaperingen
  • ✓ Inclusief beamer & flipover
Aantal personenDuur van activiteitOvernachting inbegrepenKosten per persoon vanaf
Dag arrangement- luxe
1
8 uur
Nee
€ 42,50
Halve dag op de hei
1
4 uur
Nee
€ 29,50
Opkamer
1
8 uur
Nee
€ 200,-
Grote Boskamer
1
8 uur
Nee
€ 350,-
Besloten bijeenkomst op maat
tot 50
4 uur
Nee
offferte
Gehele locatie
1
8 uur
Nee
€ 550
12 uur arrangement
1
12 uur
Nee
€ 95,-
Dineren & Vergaderen
1
4 uur
Nee
€ 55,-