Lean Six Sigma Green Belt Bootcamp

Aantal personen 1
Duur Werkweek
Overnachting inbegrepen? Ja
Kosten per persoon Vanaf € 2295,- per persoon

In de Lean Six Sigma Green-Belt opleiding leert u methoden en technieken om problemen in processen op te sporen, te analyseren en te verminderen. Daarbij leert u ook om de verbeteringen door te voeren met de medewerkers in uw organisatie.

Onze Green-Belt Opleiding kent een sterke afwisseling tussen theorie en praktijk. Met de inzet van een management simulatiegame oefent u met het toepassen van de geleerde kennis. 

Voor wie bedoeld?

De Green-Belt opleiding is bedoeld voor leidinggevenden, projectleiders en consultants uit de dienstverlenende sector of overheidsinstellingen die een voortrekkersrol hebben of krijgen binnen Lean Six Sigma Verbeterprojecten in hun eigen organisatie.

Wat kunt u na de opleiding?

Na de opleiding bent u in staat om zelfstandig een Lean Six Sigma project te starten en tot een aantoonbaar succesvol einde te brengen. U weet de verschillende tools en technieken toe te passen en de theorie te vertalen naar de eigen werk- of projectomgeving. Na deze opleiding begrijpt u de impact van veranderingen op medewerker en organisatie en kent u de
voordelen om uw eigen werkzaamheden steeds verder te verbeteren.

Certificaat

De Green-Belt Opleiding bereidt u voor op het internationaal erkende Green-Belt Certificaat van het IIBLC® te halen. Maar liefst 95% van onze deelnemers slaagt voor het IIBLC® examen.

Hoe

Bij de Bootcamp starten we op maandagochtend en vrijdag eind van de middag bent u klaar voor het officiële Lean Six Sigma Greenbelt examen. Naast het reguliere trainingsprogramma waarin we naast de theorie ook bezig gaan met de praktijk door het actief deelnemen in een simulatie, gaan we op bezoek bij een LEAN organisatie.

Vraag direct een offerte aan!

Centraal tussen Hoogeveen, Emmen en Coevorden in hartje Drenthe, vind u aan de rand van de prachtige Mepperdennen ons training en vergadercentrum. U kunt hier één of meerdaagse trainingen en opleidingen volgen, teambuilden, maar ook de accommodatie afhuren om uw eigen programma in te vullen. Uiteraard wordt de catering door ons verzorgd.

Wat is uw naam?

Wat is uw organisatie?

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Wat is uw telefoonnummer?

Wat is uw mailadres?

Ongeldige invoer

Schrijf zelf een beoordeling

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven.

Gratis Wi-Fi

voor alle bezoekers

Parkeren

Bij ons gratis!

Op maat

Naar uw wensen!

Op de hoogte blijven? Ontvang onze nieuwsbrief

Kom in contact met de Bakkershoeve

Bakkershoeve

Heeft u vragen?