Skip to main content

Break - Spieker Slaon

1
2 uur
Nee
€ 12,50

Met onze vergaderbreak Spieker Slaon zal een hilarische sfeer worden bereikt.

Als onderbreking of afsluiting van uw vergadering, of als onderdeel van een teambuildingsdag, doet deze activiteit het eigenlijk altijd goed. Een deelnemer van de groep kan als quizmaster optreden, maar natuurlijk kunnen en willen wij dit ook voor onze rekening nemen.

De winnaar (of het winnende team) staat een leuke prijs te wachten, om zo ook de competitie eer aan te doen.

Indien er een aandachtspunt speelt in het team, of aan een specifiek onderwerp aandacht besteed moet worden, is het mogelijk de vragen hierop aan te passen. Informeer naar de mogelijkheden om op een speelse manier zaken aan de orde te krijgen of b.v. een organisatie- of proceswijziging te laten beklijven.

Deze break kan zowel binnen als buiten plaatsvinden, waardoor ook bij slecht weer een anders dan anders bijeenkomst vorm gegeven kan worden!

Vragen?

Heeft u vragen, of wilt u eenvoudig met ons in contact komen?

BEL: 0591-858608

Op maat!

Naast onze standaard activiteiten, bieden wij u de mogelijkheid om uw vergadering, training, workshop of teambuilding op maat in te richten.

  • ✓ Uw eigen samenstelling
  • ✓ Inclusief koffie & thee
  • ✓ Inclusief versnaperingen
  • ✓ Inclusief beamer & flipover

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN!

Centraal tussen Hoogeveen, Emmen en Coevorden in hartje Drenthe, vind u aan de rand van de prachtige Mepperdennen ons training en vergadercentrum. U kunt hier één of meerdaagse trainingen en opleidingen volgen, teambuilden, maar ook de accommodatie afhuren om uw eigen programma in te vullen. Uiteraard wordt de catering door ons verzorgd.

Wat is uw naam?
Wat is uw organisatie?
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Wat is uw telefoonnummer?
Wat is uw mailadres?
Ongeldige invoer