Skip to main content

Vergaderbreak - Moordspel

1
2 uur
Nee
€ 12,50

Vergaderbreak het moordspel. Spannende vergaderactiviteit in een unieke bosrijke locatie in Drenthe. Geweldige onderbreking van uw vergadering of als onderdeel van een teambuildings dag is het moordspel.

Het verhaal gaat dat hier in de prachtige omgeving ooit een gruwelijk misdrijf is gepleegd. Er zijn meerdere onderzoeken uitgevoerd, maar nog steeds is niet duidelijk waarmee, door wie en waar precies de moord is gepleegd.

Afhankelijk van de grote van de groep, kunnen we "levende" verdachten een rol toekennen, bij kleinere groepen, gebruiken we de vogeltjes. Op een route door het geweldige natuurgebied achter de Bakkershoeve gaat u op zoek naar de dader, de plaats delict en het moordwapen. 

Vragen?

Heeft u vragen, of wilt u eenvoudig met ons in contact komen?

BEL: 0591-858608

Op maat!

Naast onze standaard activiteiten, bieden wij u de mogelijkheid om uw vergadering, training, workshop of teambuilding op maat in te richten.

  • ✓ Uw eigen samenstelling
  • ✓ Inclusief koffie & thee
  • ✓ Inclusief versnaperingen
  • ✓ Inclusief beamer & flipover

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN!

Centraal tussen Hoogeveen, Emmen en Coevorden in hartje Drenthe, vind u aan de rand van de prachtige Mepperdennen ons training en vergadercentrum. U kunt hier één of meerdaagse trainingen en opleidingen volgen, teambuilden, maar ook de accommodatie afhuren om uw eigen programma in te vullen. Uiteraard wordt de catering door ons verzorgd.

Wat is uw naam?
Wat is uw organisatie?
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Wat is uw telefoonnummer?
Wat is uw mailadres?
Ongeldige invoer