Skip to main content

Vergaderbreak - Spiegelend Paard

8
4 uur
Nee
€ 49,95

Unieke activiteit in combinatie met paarden in bosrijke omgeving op het platteland van Drenthe. Wat vertelt het paard over uw eigen communicatie en gedrag? Wat is paardenfluisteren?

Het fluisteren staat in wezen voor het op een invoelende wijze contact maken met een paard om zo uiteindelijk, op speelse wijze, de spiegel voorgehouden te krijgen. Het paardenfluisteren haalt mensen en groepen uit hun werkroutine, uit hun normale systeem en zorgt ervoor dat mensen op bijzondere wijze met zichzelf en anderen in gesprek komen. Het paardenfluisteren vindt buiten plaats. Doel van het paardenfluisteren is dat men, door de ongekunstelde omgang met het paard en de spiegel die hen daarbij voorgehouden wordt, zichzelf beter leert kennen.

Enkele deelnemers of alle deelnemers, afhankelijk van het aantal, komen één op één met een paard in contact. In hun ontmoeting ervaren ze communicatie in een wel zeer pure vorm. Het paard spiegelt het gedrag van de mens en de directe lessen daaruit zijn krachtig. Het is de bedoeling dat de betreffende manager of medewerker contact met het paard maakt, het paard op zijn of haar gemak stelt en uiteindelijk opdrachten geeft. Het paard reflecteert perfect het menselijk gedrag, deze reflectie wordt door de paardencoach vertaald naar bijvoorbeeld de leervraag van de individuele deelnemer of het team. Het paard kan op deze manier confronterend en direct behulpzaam zijn.

Vragen?

Heeft u vragen, of wilt u eenvoudig met ons in contact komen?

BEL: 0591-858608

Op maat!

Naast onze standaard activiteiten, bieden wij u de mogelijkheid om uw vergadering, training, workshop of teambuilding op maat in te richten.

  • ✓ Uw eigen samenstelling
  • ✓ Inclusief koffie & thee
  • ✓ Inclusief versnaperingen
  • ✓ Inclusief beamer & flipover

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN!

Centraal tussen Hoogeveen, Emmen en Coevorden in hartje Drenthe, vind u aan de rand van de prachtige Mepperdennen ons training en vergadercentrum. U kunt hier één of meerdaagse trainingen en opleidingen volgen, teambuilden, maar ook de accommodatie afhuren om uw eigen programma in te vullen. Uiteraard wordt de catering door ons verzorgd.

Wat is uw naam?
Wat is uw organisatie?
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Wat is uw telefoonnummer?
Wat is uw mailadres?
Ongeldige invoer