Skip to main content

Lean Six Sigma Green Belt

1
1 dag
Nee
€ 1795,-

In de Lean Six Sigma Green-Belt opleiding leert u methoden en technieken om problemen in processen op te sporen, te analyseren en te verminderen. Daarbij leert u ook om de verbeteringen door te voeren met de medewerkers in uw organisatie.

Onze Green-Belt Opleiding kent een sterke afwisseling tussen theorie en praktijk. Met de inzet van een management simulatiegame oefent u met het toepassen van de geleerde kennis. 

Voor wie bedoeld?

De Green-Belt opleiding is bedoeld voor leidinggevenden, projectleiders en consultants uit de dienstverlenende sector of overheidsinstellingen die een voortrekkersrol hebben of krijgen binnen Lean Six Sigma Verbeterprojecten in hun eigen organisatie.

Wat kunt u na de opleiding?

Na de opleiding bent u in staat om zelfstandig een Lean Six Sigma project te starten en tot een aantoonbaar succesvol einde te brengen. U weet de verschillende tools en technieken toe te passen en de theorie te vertalen naar de eigen werk- of projectomgeving. Na deze opleiding begrijpt u de impact van veranderingen op medewerker en organisatie en kent u de
voordelen om uw eigen werkzaamheden steeds verder te verbeteren.

Certificaat

De Green-Belt Opleiding bereidt u voor op het internationaal erkende Green-Belt Certificaat van het IIBLC® te halen. Maar liefst 95% van onze deelnemers slaagt voor het IIBLC® examen.

Hoe

3 blokken verspreidt in de tijd, waardoor u het geleerde in de praktijk kunt toepassen en bij een volgende bijeenkomst uw eigen praktijkcase kunt meenemen.

  • Blok 1 twee achtereenvolgende dagen
  • Blok 2 drie achtereenvolgende dagen
  • Blok 3 twee achtereenvolgende dagen

Het is mogelijk om te overnachten, informeer naar de mogelijkheden.

 

 

Vragen?

Heeft u vragen, of wilt u eenvoudig met ons in contact komen?

BEL: 0591-858608

Even een break?

Er even helemaal tussenuit? Maar nog geen inspiratie? Maak gebruik van onze verschillende breaks!

Op maat!

Naast onze standaard activiteiten, bieden wij u de mogelijkheid om uw vergadering, training, workshop of teambuilding op maat in te richten.

  • ✓ Uw eigen samenstelling
  • ✓ Inclusief koffie & thee
  • ✓ Inclusief versnaperingen
  • ✓ Inclusief beamer & flipover

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN!

Centraal tussen Hoogeveen, Emmen en Coevorden in hartje Drenthe, vind u aan de rand van de prachtige Mepperdennen ons training en vergadercentrum. U kunt hier één of meerdaagse trainingen en opleidingen volgen, teambuilden, maar ook de accommodatie afhuren om uw eigen programma in te vullen. Uiteraard wordt de catering door ons verzorgd.

Wat is uw naam?
Wat is uw organisatie?
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Wat is uw telefoonnummer?
Wat is uw mailadres?
Ongeldige invoer